DE HOOGTEPUNTEN VAN 2023: EEN TERUGBLIK OP EEN GEWELDIG JAAR

Hi lieverds, we zitten alweer diep in de eerste maand van 2024! Onze SS24-collectie komt heel snel eraan... Maar laten we eerst terugkijken op het afgelopen jaar.

We begonnen het jaar op Stieglitz Island. Een magische plek vol creativiteit en verbeelding. Dit fantasie paradijs was de perfecte plek om onze zomerkleding aan jullie te laten zien. De collectie werd tegelijk gelanceerd met onze eerste samenwerking van het jaar: Rosa de Weerd 3.0. We begonnen en eindigden ons jaar met deze creative. Weerd is een grote favoriet van Stieg, zowel bij ons publiek als binnen ons team!

Maar we werkten dit jaar ook samen met veel meer krachtige vrouwen. We maakten prachtige tassen met 'Because we carry', een organisatie die moeders ondersteunt die op de vlucht zijn. We voelden zoveel liefde bij het maken van deze tassen met deze sterke en inspirerende vrouwen. Een samenwerking vanuit het hart!

Van helemaal Hollands naar Ibiziaanse stranden

We maakten ook een geweldige collectie genaamd 'Hollandse Glorie' met Anna+Nina. Net als Stieglitz is Anna+Nina een door vrouwen geleid merk dat trots is op hun Nederlandse erfgoed. Het resultaat: kleurrijke items die gevuld waren met symbolen van onze liefde.

En last but not least, de uitgaans collectie die we samen met Ruta Ibiza maakten. Elk item was gevuld met jaren 80-tijdschriften en gedurfde kleuren. En we dromen nog steeds van die hele sexy campagnebeelden ;)

Ayyyy, tijd voor wat gezelligheid

De zomer liep ten einde en we betraden onze volgende bestemming: de Schotse Hooglanden. We raakten geïnspireerd door de prachtige omgeving en de cosy sfeer, en we wisten al snel dat dit de perfecte plek zou zijn voor AW23. We lanceerden de nieuwe collectie op de best mogelijke manier, met kilts, doedelzakken, een whiskyproeverij en veel Schotse dans. De hooglanden gaven ons zoveel om mee te werken. Prachtige landschappen, een rijke cultuur en zelfs het mysterieuze monster van Loch Ness. We worden nog steeds zo blij van deze collectie!

Dans het kantoor uit

Zoveel hoogtepunten, maar er is nog één geweldig ding dat we dit jaar hebben gedaan dat we niet mogen vergeten. We hebben het natuurlijk over onze kerstdans video! Met bijna 100k views op Instagram en TikTok kunnen we zeggen dat deze video nogal een succes was. En dit is nog maar het begin, er komt nog een heleboel aan volgend jaar...

Bedankt dat jullie weer een jaar bij ons waren! We houden van onze Stieg community <3

Love,
Pien