ONZE OPRICHTSTER PIEN PRESENTEERT JULLIE AW23: SCHOTLAND

We kunnen niet wachten om jullie de eerste drop van onze nieuwe SCHOTLAND collectie te laten zien, maar laten we eerst kletsen met onze oprichtster Pien terwijl ze terugblikt op de campagneshoot in de Schotse Hooglanden:

STEL JE DIT VOOR: een afgelogen landhuis midden in het niets. De plek straalt karakter uit, van zijn griezelige flamboyante behang en groene tapijten tot zijn langeeeee trap en gangen. Het was het soort plek waar elke kraak van een vloerplank rillingen over je rug stuurde, en als het licht flikkerde, schreeuwden we allemaal van angst. Onze fotograaf Fauve zwaaide haar eigen salie door de lucht om elke kamer te zegenen, en onze videograaf was zo bang dat ze een kamer wilde delen met iemand anders. Laten we gewoon zeggen dat sommigen van ons een beetje bibberig waren.

Ondanks onze angsten warmde de sinistere charme van het huis ons op. Elke kamer had zijn eigen gedurfde, coole en gewaagde esthetiek - precies waar we bij Stieg naar op zoek zijn. Mijn FAVORIETE hoogtepunt was de zonsopgang om 5 uur bij het meer. We werden gezegend met heldere luchten (misschien dankzij de salie) waar we bij zonsopgang fotografeerden en zagen hoe de mist zich van het meer terugtrok. En laat me je vertellen, de foto's die we hebben vastgelegd - buitenaards. We kunnen niet wachten om met jullie de nieuwe collectie te delen.

Kom mee met ons en verken de eerste levering. En vergeet niet onze reis te blijven volgen door de Schotse Hooglanden, we hebben nog veel meer verhalen te delen. Levering voor levering zullen we de weg wijzen.

Tot die tijd, houd de salie AAN!

With love,
Pien