KOM MET ME MEE NAAR KANTOOR


Op ons kantoor voelt elke werkdag als een feestje. Het bruist hier van nieuwe ideeën en wilde plannen. Er wordt hard gewerkt, maar net zo hard gelachen. Ik zit altijd vol met inspiratie en samen met mijn team maken we dromen werkelijkheid. Ons kantoor voelt dan ook echt als mijn tweede thuis. Vandaag neem ik je een dagje mee op een alledaagse dag hier op kantoor met de Stieglitz fam.

Inspirerende ochtenden

Als ik geen meetings heb, rij ik rond een uur of 10 ons straatje in. Het team hoort mijn gele Stieglitz jeep altijd al van verre aankomen.

Na iedereen enthousiast begroet te hebben is het tijd voor koffie. Ik heb een lichte verslaving aan karamel koffie met havermelk en ook deze ochtend is het raak. Daarna is het tijd om aan het werk te gaan. Ik begin de dag meestal bij het design team. We bespreken de collecties waar het team mee bezig is. Het meeste waar nu aan gewerkt wordt komt pas volgend jaar in de winkels! We kijken naar handgeschilderde kleurrijke prints, een sweater in een nieuwe snit en talloze kleurcombinaties. De ideeën raken nooit op. Samen met mijn team weten we elke collectie weer iets heel nieuws neer te zetten. Daar ben ik ontzettend trots op!

Het hoogtepunt van onze dag

Om 12:00 rammelen onze magen en dus is het tijd voor lunch! De tafel wordt gevuld met een heleboel lekkers zoals salade, avocado, burrata en gerookte zalm. We lunchen elke dag samen en dit is altijd een super gezellig moment op de dag. Er wordt van alles met elkaar gedeeld, van wat we dat weekend gaan doen tot juicy gossip ;). Ik wil echt dat het kantoor aanvoelt als een safe space waar jezelf kan zijn en zo’n vast lunch moment helpt daar ontzettend bij.

Make it big

Door de dag heen hebben we ook vaak meetings op kantoor zelf. Dit kan echt over van alles gaan. Ik heb altijd nieuwe ideeën waar ik het liefst meteen mee aan de slag ga. Gelukkig heb ik een flexibel team dat net zo enthousiast is en altijd meedenkt. 

In de middag kijk ik vaak mee bij het marketing team en geef ik feedback op de content die er dag is gemaakt. Dit kan gaan om Instagram posts, advertenties of fotomateriaal van een shoot. Stieglitz heeft een heel eigen stijltje online, dat onderscheidt ons ook van andere modemerken. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat alles er tiptop uitziet voordat het de wijde wereld in wordt gestuurd. 

Verder ben ik eigenlijk de hele dag door bezig met hoe de verkopen gaan. Ik wil weten welke items het hardst gaan online en in welke winkels mijn kleding het best verkoopt. En ik ben altijd geïnteresseerd in samenwerkingen aangaan met nieuwe merken en winkels. I want to make Stieglitz big! 

Je merkt dat het op een gemiddelde kantoordag echt alle kanten op gaat. Dat lijkt chaotisch, maar mijn Stieg family en ik omarmen deze chaos juist. Zo’n typische en serieuze werksfeer op kantoor is helemaal niks voor mij. Ik wil een inspirerende en bruisende energie creëren waarin mijn merk kan groeien. Ons kantoor heeft een speciale plek in mijn hart en dat zal voor altijd zo blijven <3

Liefs,
Pien