Mijn 3 favoriete manieren om een flared broek te dragen

Toen ik in 2014 begon met Stieglitz waren flared broeken in felle kleuren en opvallende prints al de core van mijn merk. Fast forward naar het heden zijn deze broeken nog altijd even belangrijk. Wanneer je aan Stieglitz denkt, denk je aan flares. Ze zijn super vrolijk, maken je benen meters langer en ze zitten ook nog eens heerlijk! En het mooie is, je kan een flare zo casual of classy maken als je zelf wil. Dat zorgt voor eindeloos veel outfit opties. In deze post laat ik zien hoe ik flares het allerliefst draag. Ik geef je stylingtips en laat je zien hoe je ze het beste kan combineren. 

  • Op een alledaagse dag

    Niks zit zo lekker als een flared broek, daarom leent deze broek zich heel goed voor een fijne casual fit. Een dikke tip is om je outfit om de flare heen te bouwen. Zo komt ‘ie extra mooi naar voren en wordt je outfit ook meer een geheel. Ik kies altijd een flare uit met een lekker opvallende print. Zo maak je van een alledaagse outfit toch iets speciaals! Vervolgens trek ik mijn favoriete oversized trui uit mijn kast. Baggy tops staan altijd goed op flares. Hierdoor creëer je namelijk een groot-klein contrast waardoor je benen extra gestroomlijnd onder je wijde top vandaan komen. Ik kleed de outfit af met een paar goede sneakers.

  • Let's get classy

    Ook wanneer ik een chic etentje op de planning heb staan weet ik dat ik altijd goed zit met een flared broek. Voor zo’n gelegenheid is een model in een effen kleur voor mij de beste optie. Zelf kies ik dan graag voor onze basic Stieg flared leggings! Zwart maakt het elegant, maar door de fit van de broek krijgt de outfit genoeg edge. Voor mij geen little black dress, liever een long black flare ;). Daarboven draag ik graag een mooie kanten bh en een oversized colbert.

  • Tijd voor een feestje

    Wanneer ik een feestje maak van mijn outfit weet ik zeker dat ik nog meer kan genieten van het daadwerkelijke feestje. En partyen in flared broeken is een feestje opzich! Bij warmer weer draag ik mijn meest kleurrijke flare met een strakke top. Bij koudere temperaturen ga ik graag voor een matching pak. Omdat je volledig in print gekleed bent weet je zeker dat je gaat opvallen. Een van mijn favoriete party pakken blijft het gestreepte exemplaar dat we gemaakt hebben in samenwerking met zangeres Maan en de Cupido set in samenwerking met Anna + Nina.

1 van 3