STIEGLITZ X ANNA + NINA

Nederlandse merken, Stieglitz en Anna + Nina, hebben de creatieve krachten gebundeld en kondigen met trots een exclusieve samenwerking aan. Pien Stieglitz, het meesterbrein achter het gelijknamige merk Stieglitz, en Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot, oprichters van het gerenommeerde merk Anna + Nina, hebben een gedeelde visie op empowerment door zelfexpressie. Het thema van de collectie is ‘Hollands Glorie’, onwijs toepasselijk.

Beide merken benadrukken de sterke vrouwelijke identiteit, en dat werd het middelpunt van deze samenwerking. Expressieve kleuren en vomen zijn de leidraad in de collectie, die precies op tijd komt voor de zomer.

“Deze co-creatie brengt onze merken samen en is een prachtig vervolg op onze Nederlands erfgoed en filosofie van het inspireren en oproepen van zelfexpressie door middel van buitengewone ontwerpen,” – Anna de Lanoy Meijer.

“Onze gedeelde visie op zelfexpressie, empowerment en creativiteit is wat deze samenwerking authentiek en uniek maakt, het is de perfecte balans tussen Anna + Nina’s hedendaagse, maar vrouwelijke ontwerpen en onze meer edgy gronding.” – Pien Slieglitz

Beide merken werkten als één geheel aan de collectie en een sterke vrouwelijke identiteit werd het middelpunt van de samenwerking. Symbolen van hun liefde zijn overal in de collectie terug te vinden in de vorm van opvallende sieraden en kledingstukken die worden gedefinieerd door de unieke esthetiek van het merk, geworteld in krachtige kleuren, gedurfde identiteit en de vrijheid van zelfexpressie. De Stieglitz x Anna + Nina collectie is nu online en in de winkel verkrijgbaar!