Mijn winter outfit inspiratie


Ken je dat gevoel: je kledingkast zit vol met kleren maar op een of andere manier lukt het gewoon niet om een leuke outfit bij elkaar te stijlen. Op zo’n moment is niks zo fijn als wat inspiratie van buitenaf. Ik speur het internet af naar outfits en combinaties waar ik zelf niet zo snel op zou komen. In dit blog laat ik je mijn favoriete Stieglitz winter looks zien van het afgelopen moment.

 • Laagjes op laagjes

  In Nederland kan het alle kanten opgaan met het weer. Het ene moment sta je te genieten van het zonnetje, het volgende moment komt het met bakken uit de lucht. En ook de temperaturen gaan vaak alle kanten op. Daarom ben ik een grote fan van laagjes. Je kan altijd iets uit doen als het te warm is en het maakt je outfit een stuk interessanter. Een flannel of blouse onder een sweater doet het altijd goed.

 • Let it Clash

  Het mag wel een beetje botsen in mijn outfits. Knallende neon kleuren en heel veel prints. Deze outfits spatten toch gewoon van je beeldscherm? Hier kan ik zo blij van worden.

 • Monochromatic Magic

  Ik hou van kleur! In mijn outfits geldt: hoe meer, hoe beter. Het dragen van kleur kan op allerlei manieren. Zo ben ik groot fan van de ton-sur-ton look, waarbij je alles dus in dezelfde kleur draagt. Dan knal je er gegarandeerd uit tussen alle grijze muizen op straat.

 • Een wollige boel

  Knitwear is een grote must in de koudere dagen. De zachte stoffen houden je warm én geven je een lekker knus gevoel. Ik vind dat we veel te veel zwart, grijs en bruin dragen in de winter. Veel leuker om te gaan voor felle kleuren en prints. Een beetje vrolijkheid in deze donkere dagen ;).

 • Matchy Matchy

  Wat is er nou leuker dan samen met je bestie in een matching outfit over de straten te paraderen. Deze tie dye flares zijn daar perfect voor. Gooi er een lekkere warme jas of gilet overheen om de outfit af te stijlen. 

 • Strak in het pak

  Is je outfit inspiratie even helemaal op en lukt het je echt niet om iets leuks uit je kast te trekken? Op één ding kan ik altijd terugvallen en dat zijn mijn pakken. Deze bestaan uit een matching top en flared broek en zijn altijd een goede keuze. Ze zitten net zo lekker als pyjama’s en je ziet er gegarandeerd goed uit.