How to style: onze nieuwe collectie in samenwerking met Charlie Chan

Onze nieuwe collectie met actrice en it-girl Charlie Chan Dagelet is sporty, comfy en vrouwelijk tegelijkertijd. In dit blog laten we zien hoe jij de collectie kan stijlen met tips van Charlie zelf!

Laat zien wie je bent met je outfit

Iets wat Charlie het allerbelangrijkste vindt als het gaat om mode, is comfortabel zijn. Dat gaat deels over kleding die lekker zit, maar ook over kleding waar jij je zelfverzekerd in voelt. 

“Voor mij is mode de vrijheid om jezelf uit te drukken - je kan laten zien wie je bent! Er zijn dagen waarop ik hoodies en trainingspakken draag, dagen waarop ik alleen zwart draag, en dan zijn er dagen waarop ik meer zin heb in hakken en lipstick. Je kiest helemaal zelf of je meer introvert of extravert wilt zijn in je outfit.”  

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes

Stijlvol blijven in de winter kan moeilijk zijn - want eigenlijk wil je vooral gewoon warm blijven. Onze collectie is ideaal om te spelen met laagjes. Combineer de Labyrinth Pulli met de Uma Sweater voor een stijlvolle en heerlijke look.

Instoppen en oprollen

Voor een stoerdere look stopt Charlie het Hanna skate T-shirt in een denim jeans. In combinatie met haar favoriete pet en schoenen wordt deze outfit meteen naar een hoger niveau getild.