MIJN FAVORITE SET

Zoals jullie weten hebben we zojuist onze allereerste festive collectie gelanceerd in samenwerking met Rosa de Weerd. Deze sprookjesachtige collectie is perfect als je nog meer wilt opvallen tijdens je kerstdiners en nieuwjaarsfeestjes. Het velours Natalia pak is mijn persoonlijke favoriet. Een zwarte velourse blazer met een rechte, slightly oversized, fit. Met een matchende zwarte pantalon met een rechte fit.

Feeling fancy

Elke vrouw heeft een pak nodig dat je krachtig en sexy laat voelen. Dit prachtige fluwelen pak geeft je dat gevoel en laat je extra stralen. De stof voelt dik en luxueus aan, en het borduurwerk op het jasje tilt je outfit naar een ander niveau. Laten we je meenemen door de vele styling opties!

Mijn favoriete manier om het pak te dragen tijdens familie diners is als set in combinatie met de Juno mesh top. Perfect onder de blazer maar ook zonder een eye-catcher van zichzelf.

Net even anders

Naast het dragen van dit pak op de 'traditionele' manier als set, zijn er vele andere manieren om het pak te stylen. Zo kan je de oversized blazer ook dragen als een jurkje. Is dat jou net iets te kort? Draag het jasje dan met een kort rokje of een biker short. Stijl de outfit af met een panty en een paar hoge leren laarzen. De perfecte outfit voor een gezellig kerstfeest met vrienden!

Na de feestdagen

De blazer en broek zijn ook perfect los van elkaar te dragen in casual looks. Ik combineer de blazer graag met een paar oversized jeans en sneakers. Een meer alledaagse outfit die zo aan kan naar kantoor of een afspraak. Door het borduurwerk op de blazer blijft je outfit een eye-catcher.

Of draag de broek op zichzelf met een gezellige en kleurrijke trui erbovenop. Op die manier kan je het hele jaar door plezier hebben van dit prachtige pak!

Liefs,
Pien